Despre noi

De la înființarea sa din 2009, Asociația Green Energy activează în domeniul protecției mediului și al promovării surselor de energii regenerabile.

Printre membrii asociației se numără producători de biomasă (fermieri care cultivă plante energetice, firme din industria de prelucrare a lemnului și producători de mobilă), producători de cazane, firme responsabile de gestionarea deșeurilor, firme care asigură logistica, mari şi mici consumatori de energie verde.

Asociația Green Energy asigură totodată managementul pentru Clusterul Inovativ al Biomasei Green Energy.

In anul 2013 Clusterul a obtinut calificativul bronz pentru management. O recunoaștere acordată de ESCA (Secretariatul European pentru Analiza Clusterelor) si Cluster Excellence prin initiativa Comisiei Europene.

Clusterul Inovativ al Biomasei Green Energy grupează reprezentanți ai mediului economic din domeniul biomasei (membri ai Asociației Green Energy), reprezentanți ai mediul academic (cercetări în domeniul biomasei), reprezentanți ai administrațiilor publice (factori decizionali care încurajează prin mecanisme adecvate dezvoltarea sectorului) precum și alte organizații catalizator care contribuie la dezvoltarea sectorului.
Mai multe detalii: www.greenenergycluster.ro
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.